4.5.2022

Satasairaalaan avataan pian apteekki

Satasairaalan tiloihin on juuri rakentunut apteekki entisen kahvion paikalle. Avajaisia vietetään tulevana maanantaina 9.5.

Jo asennusvaiheen kuvissa näkyy monta kivaa ja kätevää ratkaisua. Vaikka tila on suhteellisen pieni, kokonaisuus saatiin tarkalla suunnittelulla erittäin toimivaksi. Kompaktista lopputuloksesta ei tule puuttumaan mitään. Lähes kaikki kalusteet ovat uutta, mutta hiukan myös vanhaa saatiin hyödynnettyä tuunaamalla ja ”vuoraamalla” niitä uuteen tilaan sopiviksi.

Apteekin suoratoimitustiskeillä käytetään mm. PALA-moduuliseinäkkeitä, soveltaen niistä taas juuri tälle apteekille omanlaisensa ilme. Koska hyllytila haluttiin vajaan 100 neliön suuruisessa apteekin myymäläosassa maksimoida, on tähän käytetty pariakin kikkaa, joilla esillepanotilaa on saatu lisättyä. Keskivalintahyllyistä jätettiin alalaatikot kokonaan pois ja vapautunut tila alaosasta käytetäänkin esillepanoon kivoilla kaltevilla puulaariratkaisuilla. Lisäksi korkeisiin seinänvierushyllyihin, joissa tavaralaatikot ovat ihan vakiot, lisättiin laatikoiden päälle vielä yhdet hyllytasot. Näin esillepano pystytään kätevästi tekemään ihan laatikon tasolle saakka. Tänne Tiilimäen apteekkiin valikoituivat myös nyt ihan ensimmäiset kappaleet kevään uutuuskalusteistamme, M5-myyntipöydistä. M5-myyntipöydistä voidaan muodostaa erilaisia pöytäryhmiä, ne sopivat monin tavoin erilaisesti aseteltuina toistensa kanssa yhteen.

Kuvat ovat asennusvaiheesta, jolloin teippauksia ei vielä ole kiinnitetty. Apteekin yritysilmeen suunnitteli paikallinen graafisen alan toimija, jonka kanssa teimme yhteistyötä jotta sisutus ja yritysilme saatiin linjaan keskenään. Samoja värisävyjä sekä muotokieltä on siis hyödynnetty yhteneväisen kokonaisuuden luomiseksi. Tästäpä esimerkkinä vaikka tyylikkäät valaisimet, jotka muotokieleltään muistuttavat hieman käpyjä. Apteekin logoon on nimittäin valittu käpyaihe ympäröivän Porin mäntymetsän innoittamana.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi