12.10.2021

Täydennyksiä suosittuun hylly- ja vaunujärjestelmään

Tero päästettiin viime viikolla käymään Saksassa uutuuksien perässä. Käytämme sairaala- ja hoivakalustevalikoimaamme sunnittelemissamme tuotteissa myös laadukkaita saksalaisia komponentteja ja osia. Vieraanvaraisella tehdaskäynnillä vahvistui entuudestaan käsitys osien korkeasta laadusta ja niiden valmistus hoidetaankin pitkälti ihan käsityönä.

Matkan tarkoitus oli tietysti myös tuoda Suomeen asiakkaillemme ihan uusia vaihtoehtoja, joista jo onkin Keski-Euroopassa erinomaisia käyttökokemuksia. Valikoimamme laajenee ja hyllyjärjestelmään tulee uutena mm. moduulinen tarvikkeiden kuljetusjärjestelmä. Steriilit alumiiniset kuljetusvaunut, jotka voidaan kytkeä toisiinsa “junaksi”, ovat jo erittäin suosittuja mm. Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa ja Ranskassa.

Matkailu Koronan varjossa sujui Saksassa hyvin ja turvallisestikin. Saksassa rajoitukset otetaan tosissaan, maskittomuudesta sakotetaan ja ravintoloissakin oli käytössä rokotustodistusten tarkistus. Reissuun päästyään Tero toki kävi vähän maisemia ja kuuluisia paikkojakin tutkailemassa ihan turistina.

Tutustu sairaala- ja hoivasektorin valikoimaamme: https://issuu.com/vmp-interior/docs/2_vmp_nerohealth_esite_2021_issuu

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi