10.9.2021

Totta vai Tarua?

Työnimellä ”Totta vai Tarua?” kulkenut projekti on nyt asennusvaiheessa ja Tornion 1. apteekki alkaa parhaillaan muotoutumaan uuteen liiketilaansa.

Rajalla-kauppakeskuksen liiketila remontoitiin apteekin tarpeiden mukaiseksi ja apteekkarin vaihdoksen myötä vaihtuu nyt myös osoite. Liiketilaa uudistettiin pääsääntöisesti pintaremontilla, mutta toki pieniä rakenteellisiakin muutoksia on tehty.

Limen vihreä väritoive tuli apteekkari Taru Tuomaalalta. Muutoin suunnittelijamme Jetta sai varsin vapaat kädet sisustuksen suhteen. Tila itsessään on hyvin poikkeuksellinen, noin 50 metriä pitkä kokonaisuus. Tilaa on kaiken kaikkiaankin paljon ja siitä noin 2/3 on nyt käytetty asiakastilaan ja valintaosastoon, loput neliöt toimivat taustatyötiloina.

Hieman erilainen, pitkänmallinen tila mahdollisti myös suunnittelijalle erilaisen lähestymistavan. Tilaan ideoitu Shop in Shop -ajatus jakaa pitkänomaisen tilan hienosti eri osastoiksi. Vinottain asetellut valintahyllyt ja materiaalivalinnat tekevät tilasta kodikkaan ja lämpimän, mitä muutoin pitkä hallimainen tila ei välttämättä olisi. Shop in Shop osastoja yhdistää keskellä pitkä näyttävä bulevardi, jonka katseenvangitsijoina toimii mittava määrä viherkasveja. Puistokatumaista tunnelmaa tilaan tuovat myös tienviittamaiset opastekyltit ja katulyhtymäiset seinävalaisimet. Kotimaisia luontoaiheita ja vehreyttä tulee tilaan vielä lisää asennuksen loppuvaiheessa kun osastot viimeistellään valmiiksi upein teippauksin.

Tuskin maltamme odottaa miltä kaikki näyttää valmiina. Asentajiltamme tulleiden kuvaterveisten perusteella upealta näyttää jo nyt, vaikka keskeneräistä vielä onkin.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi