7.4.2021

Turvavälejä ja asiointirauhaa

Turvavälien toteutumista valvotaan. Haasteita ilmenee mm. asiointipisteissä, joissa tilaa on vähän ja asiointipaikat ovat vierivieressä. Tiiviisti rakennetuissa asiointipisteissä harvoin myöskään asiointirauha ja intimiteettisuoja toteutuvat kovinkaan hyvin. Ihanteellista tietysti on, jos jo tilan suunnittelussa voidaan ottaa huomioon nämä tekijät, mutta tilanne ei ole toivoton myöskään valmiissa kohteissa. Asiointirauhaa ja mahdollisuutta turvaväleihin voidaan myös jälkikäteen parantaa.

Tohmajärvellä apteekin asiakkailla ja henkilökunnalla on mahdollisuus helposti säilyttää turvavälit. Tiskeillä on väljyyttä. Pitkä etäisyys seuraavaan on myös asiointirauhan takia hyvä asia.
Huopaseinäke on helppo, edullinen ja kevyt ratkaisu, jolla voidaan parantaa turvavälejä. Huopa myös ääntävaimentavana materiaalina parantaa asiointirauhaa. Lyhyet ja sirot jalkaratkaisut eivät aiheuta kompastumisvaaraa tiskien edustoilla. Näppärä ratkaisu esim. pankkien, kirjastojen ja muiden julkikohteiden pitkille tiskeille, joissa asiointipisteet ovat vieretysten.
Erilaisia seinäkkeitä voidaan käyttää monella tapaa tilan rajaukseen, kulun ohjaamiseen, näkösuojana ja myös myyntikalusteena.
Turvavälejä ja asiointirauhaa odotustilaan ja jonotustilanteisiin.
Eurajoen terveysaseman asiointipiste
Turvaväleistä ja asiointirauhasta voidaan huolehtia myös jälkikäteen asennetuilla kiinteillä seinäkeratkaisuilla.
Luvian terveysaseman asiointipiste
Suunnittelemme ja toteutamme olemassaoleviin kohteisiin nopeasti juuri oikeanlaisen ratkaisun.
Erilaisten valikoimassamme olevien kevytseinäkkeiden käyttökohteita on monia. Helppo tapa saada mm. ruokapöydässä seurueelle suojaa ja turvaväliä seuraavaan seurueeseen.
Siirreltäviä, läpinäkyviä, renkailla kulkevia pleksiseinäkkeitä käytetään paljon mm. hoivakodeissa.
Uusi PALA-moduuliratkaisumme tarjoaa valtavasti vaihtoehtoja jälkiasennuksiin. Turvavälit ja asiointirauha edellä.
Muistathan että meiltä saat myös turvaväli-lattiatarrat.
Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi