8.12.2022

Tuunaamalla saatiin kokonaan uusi ilme Paroalhon apteekille

Taas on tehty onnistunut tuunauskeikka kun Raumalla Paroalhon apteekki muuttui suunnittelijamme käsissä melkoisesti. Apteekin aikaisemman kalustuksen runkoihin ei juurikaan kajottu, mutta sitäkin enemmän muutosta saatiin aikaan pintoja uusimalla, tasoja ja etusarjoja vaihtamalla, maalaamalla seiniä, rakentamalla lisäosia ja järjestelemällä kalusteita uudenlaisesti.

Yksi huomattava muutos on värityksen vaihtuminen. Aikaisempi sininen tehosteväri poistettiin kokonaan ja se korvattiin raikkaalla valkoisella, pehmeällä harmaalla ja kokonaan uudella, lämpimän ja maanläheisen vihreällä sävyllä. Suoratoimitustiski koki muutoksen uusilla seinäkkeiden korotus- ja jatko-osilla, tasot vaihdettiin myös ja tuolit ovat uudet. Vaikka tila ei varsinaisesti asiointipisteessä kasvanut, uusituilla muodoilla saatiin asioinnille kuitenkin selvästi enempi väljyyttä ja intimiteettisuojaa. Rauhallinen odotusalue muodostettiin siirtämällä muutama hylly tilanjakajaksi ja lisäämällä hyllyjen taustoihin samaa akustoivaa huopaa, kuin mitä tiskien uusissa väliseinissä on käytetty.

Seinien ja pilareiden maalauksella, uusilla teippauksilla, opasteteksteillä ja otsakekylttien lisäämisellä saadaan asiointi entistä helpommaksi ja miellyttävämmäksi. Tulossa on vielä lisää otsakekylttien tekstejä, jotka tietysti noudattavat jatkossakin samaa linjaa ja ovat paikallisille hyvin ymmärrettävästi rauman giälel.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi