17.1.2023

Uusia tuotteita sairaalan sisälogistiikkaan

Uusi vuosi on mukava aloittaa lisäilemällä uusia tuotteita sairaalapuolen valikoimaamme. Erilaisia vaunuja löytyy nyt ihan joka lähtöön.

Suosittujen lääkevaunujen ja tarvikevaunujen rinnalle tulee nyt myös erilaisesti varusteltuja vaunuja mm. elvytysvaunuiksi, tietotekniikkavaunuja hoitodokumentointiin ja erikseen juuri sidontatarvikevaunuiksi suunniteltuja ratkaisuja.

Täysin uusi vaunutuoteryhmä liittyy pyykki-, jäte- ja tekstiililogistiikkaan. Nyt valikoimastamme löytyy yleisimmin käytetyt perusmalliset jätevaunut, pyykkivaunut, rullakot ja ns. ”mollat”, mutta myös kehittyneempiä versioita näistä. Pyykkien ja jätteiden kerääminen ja käsittely hoituu huomattavasti kevyemmin, kun vaunujen laidat on suunniteltu laskettavaksi/avattavaksi. Tällöin säkkejä ei tarvitse nostaa yläkautta kyytiin. Vaunuja voidaan myös kytkeä väliaisoilla käteväksi junaksi ja vetää useampaa vaunuyksikköä kerralla. Tekstiili- ja tarvikevaunuihin voidaan valita korien sijaan hyllytasot. Vaunut/rullakot voivat olla joko avojärjestelmään kuuluvia tai täysin suljettavia.

Perinteiset vaunut ovat toki matalampia, joissa on laskutaso/työtaso päällä erilaisin varustein, mutta logistiikan kannalta on joskus kätevämpi valita täyskorkea pyörillä kulkeva vaunukaappi. Kalusteiden eri kokoiset korit ovat yhteensopivia keskenään, niin kaapissa kuin vaunuissakin ja tämä tuo paljon säästöjä niin askelmääriin kuin keräilytyöhön käytettävään aikaan. Kaikki tarvittava voidaan ilman erillistä korien/hyllyjen täyttöä siirtää kalusteesta toiseen ja käyttää sekä kierrättää koreja kalusteissa ristiin.

Kysy lisää tai kerro meille käyttökohteesi ja tarpeesi niin ehdotamme mielellämme kätevintä ratkaisua juuri kyseiseen työhön.

Tervetuloa myös Showroomiimme tutustumaan ja kokeilemaan!

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi