10.8.2016

Mitä täällä oikein tapahtuu?

Joku viisas on joskus tokaissut: ”Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua.” Tämä kiteyttää varmaan aika hyvin sen, mitä VMP-interiorin taustalla tällä hetkellä tapahtuu. Tavoitteena on voimakkaasti nopeuttaa ja tehostaa tilaus-toimitusrytmiä ja lisätä monia palvelun, laadun  ja raportoinnin mittareita. Mehän halutaan erityisesti onnistua palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja toimintoja tehostamalla lisää aikaa löytyy varmasti myös luovuudelle!

Siinä ohessa kun nyt myydään, suunnitellaan ja  hoidetaan tuttuja arkisia asioita, jokainen meistä opettelee parhaillaan myös ihan uusia kuvioita työnsä ääressä. Kaikkeen toimintaan vaikuttavaa uutta toiminnanohjausjärjestelmää on nyt ajettu sisään muutamia kuukausia. Ensimmäiset askeleet on otettu ja seuraavia vaiheita odotellaan jo. Uusien toimintamallien omaksumisessa alkuun on päästy hyvin.  Muutokset näkyvät jo monen työpisteellä ja vuoden loppuun mennessä ihan jokaisen hommat ovat varmasti muuttuneet.

Muutoksiin liittyen tehokaksikko Jatta ja Jesse pakenivat helteitä varastohalliin ja ovat Kesä-Atten avustaessa nimenneet ja järjestäneet ihan kaikki ”nippelinappelit”, lavat ja mööbelit ja numeroineet niiden hyllypaikat uusiksi, uuteen järjestelmään sopiviksi. Jopa se ”nippelinappeli”-halli näyttää tältä! Kyllä tätä nyt jo kehtaa esitellä täälläkin.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi