9.1.2016

VMP-Interior Lääkäripäivillä 13.-15.1. Helsingin Messukeskuksessa osastolla 3k71

 

Osallistumme ensimmäistä kertaa omalla osastolla Lääkäripäiville. Esittelemme osastolla VMP TILAN, joka on lasiseinäinen ja helposti koottava tilaratkaisu. VMP TILA toimii esimerkiksi asiakaspalvelupisteenä, hoitohuoneena, etä- ja vastaanottotilana tai toimistona. Jokainen VMP TILA kalustetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Vakiomittaiset lasimoduulit mahdollistavat nopean suunnittelun ja asennuksen. Lisäksi tilan siirtäminen ja muuttaminen myöhemminkin on helppoa.

 

 

VMP-Interior_TILA

Osastollamme voi myös tutustua Naava-aktiiviviherseinään, joka on suomalaisen NaturVention Oy:n innovaatio. Naava-aktiiviviherseinän patentoitu teknologia imee ilman kasvijuuriston läpi tehden Naavasta 129 kertaa tehokkaamman ilmanpuhdistajan tavallisiin huonekasveihin verrattuna. Naava-aktiiviviherseinissä ei ole multaa ja kasvit ovat allergiaystävällisiä. Naava-aktiiviviherseinä ihastuttaa tilassa kuin tilassa.  

VMP-Interior_Naava_Smart

Lääkäripäivät on lääkärien, lääkealan ja muiden terveysalan vaikuttajien valtakunnallinen kohtauspaikka. Tapahtuma tarjoaa myös koulutusta niin erikois- kuin yleislääkäreillekin.

Nähdään osastollamme 3k71!

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi