11.11.2022

Ylikiimingissä muutetaan ja muututaan!

Ylikiimingissä vauhti kiihtyy viikonloppua vasten. Asennus on parhaillaan käynnissä ja avajaisia vietetään maanantaina.

Apteekki muuttaa uusiin suurempiin toimitiloihin saman kadun varrella. Mukaan on vanhasta paikasta otettu kaikki. Aikaisempia hyväkuntoisia kalusteita hyödynnetään ja kierrätetään huolella, tuunataan hiukan, sijoitellaan uusiksi ja näin saadaan kalustuksen elinkaarelle hienosti jatkumoa. Uuden apteekin opasteisiin on kiinnitetty nyt huomiota, hyllyihin lisätään selkeät otsakekyltit ja opastetekstit. Aikaisemmasta suoratoimitustiskistä muokataan intimiteettisuojaltaan ja asiointirauhaltaan parempi nostamalla ja syventämällä seinäkkeitä, jotka ovat pinnoiltaan akustoivaa huopamateriaalia.

Koska uudet tilat ovat suuremmat, entistä kalustusta päästään täydentämään myös ihan uusillakin kalusteilla pelkän tuunaamisen lisäksi. Taustatyötilat kokevat kohennuksen entiseen verrattuna, nyt henkilökunnan tilat ovat suuremmat ja toimivammat, apteekkarilla on oma huone ja taustatyötilojen toimivuutta on parannettu mm. kollauspisteellä ja uusilla pöydillä. Myymäläosan kasvavaa neliömäärää käytetään hyödyksi lisäämällä näyttäviä ja houkuttelevia esillepanoratkaisuja. Uudet myyntipöydät mahdollistavat jatkossa mm. sesonkituotteiden myynninkehittämisen ja eri tuoteryhmien sijoittamisella uudella tavalla saadaan koko myymäläosa selkeämmäksi ja myyvemmäksi.   

Uuden apteekin ikkunateippaukset ja suuri katolle sijoitettu valomainos avittavat asiakkaiden löytämistä perille uuteen osoitteeseen, vähän matkan päähän entisestä sijainnista. Vanhan pankin tilalla onkin nyt apteekki.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi