2.12.2022

Viimeisteltyä tyylikkyyttä Espoossa avautuvassa apteekissa

Pitkän hakuprosessin päätteeksi Espoo on viimein saamassa uuden apteekin, kun Mankkaan Oma apteekki avautuu ensi viikolla. Uusi perustettava apteekki sijaitsee asiakasvirtojen äärellä, vilkkaan K-Supermarketin yhteydessä Sinikalliolla.

Apteekin liiketila muodostettiin yhdistämällä kaksi aiempaa liikehuoneistoa ja remontoimalla niistä apteekkitoimintaan sopiva kokonaisuus. Liiketila ei ole kovin iso, mutta huolellisella suunnittelulla hyllymetrejä saatiin kuitenkin reilusti. Jokainen sentti on hyödynnetty. Apteekin sisälle saatiin myös soviteltua useampia toimintoja, lapsiasiakkaita on muistettu kivalla lastenpisteellä, asiakas voi valita myös hybridikassan itsepalveluvaihtoehdon ja lääkepalautuspiste on integroitu tyylikkäästi kassan taustakalustukseen.

Sisustuksesta mieleen tulee sana klassikko. Apteekin tyylikkäistä yksityiskohdista, valaisimista, hyllyistä, pintamateriaalista ym. katsoja löytää helposti kotimaista designia, erityisesti Alvar Aaltoa. Apteekin koko väritys mukailee samaa teemaa, kalusteissa on käytetty koivua ja Aallon kaakeleissaan käyttämää sinisen sävyä. Kokonaisuus on kaiken kaikkiaan hyvin viimeistelty ja tyyliin on panostettu. Viimeistellyt yksityiskohdat eivät rajoitu ainoastaan asiakastilaan, vaan sama klassikkotyyli näkyy myös taustatyötiloissa ja henkilökunnan sosiaalitiloissa aivan peilejä ja puupenkkejä myöden.

Näkymää kauppakäytävältä apteekkiin avattiin ikkunalla ja matalilla kalustevalinnoilla. Näin houkutellaan asiakkaita sisään uusista ovista.

Facebook Twitter
Ota yhteyttä >

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä. Me autamme!

Toimisto & asiakaspalvelu:
p. 02 824 1000
asiakaspalvelu@vmp-interior.fi